Tyverisikring

En effektiv indbrudsalarm skal virke præventivt, samt give tryghed for at vi tager action hvis alarmen aktiveres.

Tyverialarmen skal få kriminelle til at opgive deres forehavende, fordi de ved at de bliver fanget af alarmen. For at opnå denne effekt, er det ikke ligegyldigt, hvilken tyverialarm I har, eller hvordan det er installeret.

Hvis jeres tyverialarm fra Omega Security Service bliver aktiveret, ved indbrudstyven at han er opdaget.
Herefter sætter vi den aftalte reaktion i gang.
Der findes flere produkter, der kan supplere en tyverialarm for optimal indbrudssikring, eksempler er: foto detektorer, tryghedsalarmer, røgmeldere og vandmeldere.

Procesovervågning
Med vore tyverialarmer er det også muligt at få tekniske alarmer. Det kunne eksempelvis være alarmer for 230V fejl, overløb, driftsstop, varme, kulde, ventilator fejl.
Vi rådgiver om den løsning der kan løse jeres behov, dette er med til at I får et sikkert samarbejde med Omega Security Service.

Tyverialarm Erhverv

Vi har flere slags tyverialarmer, som kan opfylde ethvert be-hov og eventuelle krav fra jeres forsikringsselskab om sikring.

Alle tyverialarmerne er lette at betjene og kan opbygges med mange typer detektorer, for eksempel:

  • antimask rumdetektorer, der er i stand til at opdage, hvis nogen har forsøgt at blokere tyverialarmens sensorer og giver derfor en fejlmelding, når alarmen slås til.
  • akustiske glasbrudssensorer, der reagerer på lyden af vinduesglas, der bliver knust og giver besked til vores kontrolcentral gennem tyverialarmen.
  • magnetkontakter, der kan sættes på døre og vinduer og som vil registrere og give besked, når de bliver åbnet. Der kan kobles flere magnetkontakter til det samme system, og de kan kobles sammen med tyverialarmen til et samlet alarmsystem.
Alle tyverialarmer fra Omega Security er forbundne med en kontrolcentral, der kan sende vores alarmpatrulje afsted, hvis der sker et indbrud.

Kontakt Omega Security Service og hør, hvordan vi med en komplet tyverialarm kan hjælpe jer med at sikre jeres virksomhed mod indbrud.

Tyverialarm Privat

Vi har flere slags tyverialarmer, som kan opfylde ethvert behov og eventuelle krav fra jeres forsikringsselskab om sikring. Vi leverer både trådløse og kablede systemer til private hjem.

Tyverialarmerne er lette at betjene og kan opbygges med mange typer detektorer, for eksempel:

  • antimask rumdetektorer, der er i stand til at opdage, hvis nogen har forsøgt at blokere tyverialarmens sensorer og derfor vil give en fejlmelding, når alarmen slås til.
  • akustiske glasbrudssensorer, der reagerer på lyden af vinduesglas, der bliver knust og giver besked til vores kontrolcentral gennem tyverialarmen.
  • magnetkontakter, der kan sættes på døre og vinduer og som vil registrere og give besked, når de bliver åbnet. Der kan kobles flere magnetkontakter på det samme system, og de kan kobles sammen med tyverialarmen, så du får et samlet alarmsystem.
  • låse og beslag til terrassedøre og vinduer, der kan forhindre indbrudstyve i at trænge ind gennem terrassedørene, der ofte er placeret, så indbruds-tyvene ugeneret kan prøve at skaffe sig adgang til huset.
I mange tilfælde er den private tyverialarms central et trådløst system, som overfører signal til kontrolcentralen via GSM eller IP via internet.

Alle tyverialarmer fra Omega Security er forbundne til en kontrolcentral, der kan sende en alarmpatrulje ud, hvis der sker et indbrud.

Omega Security Service ApS • A. C. Illumsvej 11 • 8600 Silkeborg • Tlf. 8681 5561
www.omegasecurity.dk • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 21742236