Skip to main content

Sikkerhedskameraer

Sikkerhedskameraer kan afværge røverier, indbrud, hærværk og tyverier.

Optagelser fra kameraer giver dagligt vigtige detaljer om gerningsmænd i forbindelse med politiets efterforskning, hvor video film er er med til at sikre en hurtig opklaring.

Videodokumentation kan desuden afklare, hvad der er sket og opklare sager, hvor der er uenighed om hvem der har forvoldt en skade på bygninger, porte eller andet materiel.

Med sikkerhedskameraer er det også muligt at lave adgangskontrol ved eksempelvis porte, så kun godkendte nummerplader lukkes ind. Vi tilbyder alle vores sikkerhedskamera løsninger med App så man kan se video på telefoner og gadgets.

Kvalitet

Overvågningskameraer kan fås i mange prislejer og kvaliteter, fra enkle kameraer med grovkornede sort/hvide billeder til kameraer der kan detektere bevægelse på mange kilometers afstand. Vi finder altid det kamera der løser jeres opgave bedst,

vi er ikke låst til en leverandør. Med de bedste af de overvågningskameraer, der er på markedet i dag, er det muligt af filme i farver, også om natten!Vi leverer også løsninger til timelapse optagelser af byggeriet, en fantastisk værdifuld dokumentation.

Procesovervågning

Nogle kameraer kan bruges til procesovervågning, så kan jeres security platform, kombineres med overvågning af maskiner for eksempelvis hurtig fejlfinding, og dermed kortere driftsstop.
Kontakt Omega Security Service, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning..